vrijdag 20 februari 2015

GROENDAK van www.groenedaken.net

Groendak van www.Groenedaken.net? Een groendak heeft veel voordelen, zo gaat uw dakbedekking met een groendak langer mee en blijft het inpandig onder een groendak langer koel op een zomerdag. In de winter zorgt een groendak ervoor dat onder het groendak langer warm blijft.
www.Groenedaken.net was de eerste groendak webwinkel welke het mogelijk maakte een groendak zelf aan te leggen. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in groene daken en vele honderden particulieren hebben inmiddels een groendak bij ons besteld.

Betrouwbare groendaken

Bij de meeste groendak webwinkels moet u vooruit betalen of een aanbetaling doen als u een groendak besteld. Bij www.Groenedaken.net hoeft dat niet want u betaald namelijk binnen 5 dagen na aflevering van uw groendak per bank of direct contant bij afhalen. Daarnaast geven wij garantie op de werking van uw groendaksysteem.

Doe het zelf groene daken!

U kunt kiezen uit een aantal standaard groendak systemen, wij hebben de benodigde groendak materialen al voor u op elkaar afgestemd. De groendak materialen zijn eenvoudig en snel zelf aan te brengen. Wij hebben ook groendak tegels, ook wel sedumcassettes of sedumtegels genoemd. Dit type groendak legt u nog sneller aan maar kost iets meer dan een standaard groendak systeem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten